csütörtök, június 05, 2008

Álbuszmegállót az Alzheimereseknek


A transindex ez a mai cikke elmondja, hogy Németországban egy öregotthonon kivül álbuszmegállót szereltek fel, hogy amikor az Alzheimeres öregek el akarnak menni, ott várják a buszt, s ne kószáljanak a városban. Ekkor az alkalmazottak behívják őket egy kávéra, s addig már el is felejtik, hogy el akartak menni.

Ötletes. Szegény öreg bácsik és nénik, nem is emlékeznek, hogy nincs otthonuk, vagy rá öt percre, hogy el akartak menni. Vajon így fognak csinálni velem is 60 év múlva? Nem hiszem, hogy megérem azt :)
Biztos visszajön az Úr addig.

8 megjegyzés:

márta írta...

S ha még oda is jutnánk, hogy álbuszmegállót állítanak fel nekünk...legalább akkor már nem fogsz emlékezni arra, hogy huszonévesen abban reménykedtél, hogy ezt már nem éred meg.:)

Laszlo írta...

:))))))

Ez nagyon igaz!! :))))))

SKata írta...

Istenem,ez olyan szánandó!szegény kis öregek!Én azért még reménykedem a Cavington-os ülőfürdő jótékony hatásában:)))!Most is bejön időnként:DDDD!
Tiszta wellness így már,ha szabad ilyet írnom:)!

Laszlo írta...

Tiszta wellness! :))) Jaj de jó :))))

Amúgy mi az a Cavingtonos ülődürdő?

SKata írta...

Hihihehe,a Cavington az serkenti az agyműködést és nem enged felejteni-elvileg!Azért javaslom az ülőfürdőt,mert szájon át adva biztos kevésbé hatásos,mint minél nagyobb bőrfelületen felszívódva:))))!DE ez persze csak vicc...egy patikus ismerősöm szokta mondani,ha nagyon feledékeny:)!

Laszlo írta...

:))

Hát kinek mije nagyobb.. a feje vagy a ... :))

SKata írta...

Hihihihihihihihihihihihi:)))))))!Nagy a feje,búsuljon tahó...vagymi:)))?!

Laszlo írta...

:))))

Nagy nagy :D