péntek, július 06, 2007

Munkahely

Ma költöztünk el az új székhelyünkre, szép, modern, vagány épület.
Elég fárasztó a költözés. Tegnap délután kezdtük, s még most is mind az folyik.
Íroasztalok, szekrények, fotelek, székek, számítógépek, iratok, kábelek, nyomtatók, áramkörök, szerkezetek, dobozok, könyvek, füzetek, s még sok sok minden más, ami egy cégnél létezik, elkezdve karácsonyfadíszektől kávészűrőig minden be lett téve dobozokba, vagy egyenesen az autókba vagy a teherautóba, s átszállítottuk az új épületbe.
Itt meg reggeltől délutánig hordtuk fel a dolgokat, rendeztük be, s most végre megvan az íróasztalom helye is:kellemes helység, nagyon szép kilátás (a Fellegvár, a Törökvágás és a Hólya erdő látszik innen), aránylag csend is van, na meg persze a munkatársak is kalapemelést érdemelnek.
Annyi az egész gond, hogy messze van, a zilahi kijáratnál Kolozsvárból, dehát majd veszek talán motorbiciklit, vagy valahogy megoldjuk.

A főnököm is rendes ember. A takarításban is részt vett, ha kellett a padlót törölte, vagy éppen kaparta fel a parkettről a festéknyomokat. Hasonlóan a többiek is, elég jól együttmunkálkodtunk, viccelődtünk is, jól megvagyunk mi itt.

A projektem nem a világ legjobbja, dehát elég vagány dolog ezt is megérteni, s jól csinálni, s amúgy mostmár kezd alakulni is, úgyhogy minden rendben.

Hálás vagyok mindezért Istennek, mert látom, hogy tényleg áldása vesz körül ebben is.

Mostmár csak dolgozni kell!

Nincsenek megjegyzések: